Igor Tudor neće se odazvati Kranjčarovom pozivu?

STOPER hrvatske nogometne reprezentacije Igor Tudor, čini se, neće se odazvati Kranjčarovom pozivu za Izrael bude li uopće pozvan. Naime, razočaran je minutažom protiv Irske i nerazumijevanjem od strane izbornika.

U intervjuu za Sportske novosti Tudor je izjavio kako mu nije jasno zašto ga je Kranjčar zvao za Irsku i onda ga nakon 45 minuta igre povukao van. Tvrdi kako je izbornik bio upoznat s njegovom situacijom, te da je zato trebao imati razumijevanja za njega.

Tudor je dodao kako se sigurno neće odazvati eventualnom pozivu ako ne bude igrao u klubu u sljedećih dva tjedna. "Trebaju igrati oni koji su u stalnom pogonu." - rekao je hrvatski reprezentativac.

Čini se kako će tako zaista i biti. Naime, zbog male minutaže u klubu Tudor je odlučio napustiti talijanski klub, pa je pitanje kada će biti u punom pogonu. U dogovoru s Juventusom do ljeta će biti negdje na posudbi.

Koje će boje biti novi Tudorov dres zasad se ne zna, ali odgovor na to pitanje trebao bi biti poznat do kraja ovog tjedna. Tudor je otklonio mogućnost da to budu West Bromwich Albion ili škotski Glasgow Rangers.

Pročitajte više