Igor Tudor: Za ovakvo stanje Hajduka kriva je bivša uprava!



POMOĆNI trener Hajduka Igor Tudor iskazao je razočaranje navijačima, te naglasio kako smatra da bi u teškim trenucima navijači trebali stati uz momčad, a ne okrenuti se protiv nje.

Pripadnici Torcide pratili su kup utakmicu protiv Moslavine do 59. minute kad su napustili stadion. Prije toga na Poljudu su napravili bakljadu, zviždali momčadi kad bi zabila gol i pljeskali protivnicima. Pogodilo je to igrače, ali i pomoćnog trenera Igora Tudora. Svoje nezadovoljstvo Tudor je javno iskazao na novinskoj konferenciji nakon utakmice.

"Zbog toga što su navijači napustili stadion igrači su tužni, baš kao i ja. Teško je igrati u takvom okruženju. Ovo je za Hajduk jedno od najtežih razdoblja u povijesti HNL-a, koje se ipak ne može mjeriti s onim razdobljima u bivšoj državi", rekao je Tudor.

"Mogu razumjeti gorčinu i nezadovoljstvo navijača, možda bih i sam tako reagirao. No mišljenja sam da u ovakvim teškim trenucima treba stati uz momčad", nastavlja Tudor.

"Imamo plan za rješenje te situacije, no nije na meni da pričam o tome. Stanje je loše, promjene provedive. Sve je moguće, kao i to da u subotu pobijedimo Dinamo. Igrači snose jedan dio odgovornosti, no veći dio nje leži i na ljudima koji su bili u klubu i dovodili igrače proteklih godina", mišljenja je Tudor.

Što se tiče same utakmice, Tudor smatra da je pobjeda bila rutinska.

"Uvijek se može igrati bolje i agresivnije, no stanje u klubu odražava se na momčad. Deseti smo na tablici i to je odgovor na to što mislim kad govorim o stanju u klubu".

Pročitajte više