Igrač Al-Hilala: Neka me Bog čuva ako Messi stigne u klub

Foto: EPA

LIONEL MESSI još nije odabrao klub u kojem će sljedeće sezone igrati nogomet. Najčešći medijski napisi svode se na povratak u Barcelonu ili odlazak u Al-Hilal, u kojem bi mogao igrati za godišnju plaću od 400 milijuna eura. Jedan igrač tog kluba iz Saudijske Arabije strahuje od mogućeg Messijevog dolaska.

Ali Al-Bulaihi boji se da bi Messijev dolazak u Al-Hilal automatski značio i njegov odlazak iz kluba jer je uvjeren da mu Argentinac nije zaboravio sve provokacije tijekom ogleda u skupini na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ondje su Messi i njegovi suigrači otišli do zlata, no natjecanje su otvorili porazom 1:2 u skupini od Saudijske Arabije, za koju je igrao i Al-Bulaihi.

"Ne znam što će se dogoditi, ali bojim se da će reći: 'Ne želim igrača s brojem pet.' Nisam siguran hoće li doći, ali neka me Bog čuva ako stigne. Bude li došao, neće me biti u klubu prva dva dana dok ne promotrim situaciju iz daljine. Možda me zaboravi", rekao je Al-Bulaihi, koji s klubom ima ugovor i za sljedeću sezonu.

Pročitajte više