SUPERSPORT HNL

Igrač Istre na posudbi iz Osijeka: Emocije su pomiješane

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

ISTRA 1961 nakon tri uvodna poraza osvojila je prve bodove u novoj sezoni SuperSport HNL-a pobijedivši Osijek 1:0 golom Mounsefa Bakrara u trećoj minuti sudačke nadoknade, na asistenciju Makedonca Antovskog, koji je dvije minute ranije zamijenio Vinka Petkovića.

Petković je 28-godišnji krilni napadač kojeg je Osijek prošle zime doveo iz Hrvatskog dragovoljca pa ga ovog ljeta poslao u Istru na posudbu, kao što je lani učinio s Dionom Drenom Beljom. Petković je za službenu Facebook stranicu Istre 1961 prokomentirao pobjedu protiv svojeg kluba.

Petković: Žao mi ih je, ali...

"Osjećaj i emocije su pomiješani. Bila je ovo vrlo iscrpljujuća utakmica, borili smo se kao lavovi, djelovali smo kao momčad. Protiv mog Osijeka smo upisali ta prva tri boda, žao mi ih je, ali život ide dalje, to je sport", rekao je Petković i izrazio optimizam za nastavak sezone.

| FLASH | Vinko Petković nakon pobjede nad Osijekom 1:0!💪 #ForzaIstra

Posted by NK Istra 1961 on Saturday, August 6, 2022

"Drago mi je što smo razveselili navijače. U intervjuu prije ove utakmice sam rekao da je malo i nama igračima teško, da je malo deprimirajuće kad je loš start, ali vjerovao sam u ekipu, vjerovao sam u trenera i odradili smo odličan posao. Mislim da je ovo sada jedan zalet da idemo ka boljim rezultatima i mirnijim vodama i idemo u Šibenik po bodove."

Pročitajte više