Igrač premierligaša odbio trenirati jer ga klub ne pušta u City

Foto: EPA

PRIJELAZNI rok u Engleskoj je pri samome kraju, ali to ne znači da u posljednjim trenucima nećemo vidjeti još nekoliko velikih transfera. Jedan od njih mogao bi biti prelazak 25-godišnjeg polivalentnog veznjaka Matheusa Nunesa iz Wolverhamptona u Manchester City.

Aktualni prvaci Europe i Engleske žele dodatno pojačati konkurenciju u sredini terena, a Kalvin Phillips, koji nije opravdao očekivanja otkako je stigao iz Leedsa, mogao bi otići na posudbu. Nunes želi u City, ali Wolvesi su odbili prvu ponudu od 60 milijuna eura.

Plaćen je 45 milijuna prije godinu dana

Navodno traže oko 70 milijuna eura, a Portugalac se odlučio na drastičan potez kako bi prisilio klub na prodaju. Prestao je dolaziti na treninge nadajući se da će se tako izboriti za prelazak u najbolju ekipu na svijetu.

Nunes je u Wolverhampton stigao prošlog ljeta za 45 milijuna eura iz Sportinga, s kojim je postao prvak Portugala. Engleski klub u kojem je veoma utjecajan superagent Jorge Mendes ima uhodanu transfernu politiku koja se bazira na dovođenju igrača iz Portugala, koji je čuven kao rasadnik talenata.

 

Pročitajte više