TRANSFERI

Igrač Reala nakon devet godina objavio da napušta klub

Foto: EPA

NAKON što je 2013. godine Real Madrid aktivirao klauzulu u njegovom ugovoru i Malagi dao bankovna jamstva u visini 30 milijuna eura, Isco je postao član najjačeg madridskog kluba. Devet godina kasnije na Instagramu je objavio oproštajno pismo.         

Odlazi u statusu slobodnog igrača s tri osvojena španjolska prvenstva, pet Liga prvaka i 19 trofeja ukupno. Ugovor mu je vrijedio do kraja lipnja i klub mu ga nema namjere produljiti. U aktualnoj trofejnoj sezoni Reala sudjelovao je s tek 324 minute kroz 14 utakmica u prvenstvu i ostao je bez nastupa u Ligi prvaka.

U oproštajnoj objavi na Instagramu opisao je svoj dolazak u Real Madrid, objasnio da je osvojio više titula nego što je mogao sanjati, upoznao krasne ljude i zauvijek se zaljubio u klub. Spominje se da bi karijeru mogao nastaviti u Betisu.

"Kada sam bio u Malagi znao sam da ću otići, jer je Real pokucao na moja vrata. A Realu nitko ne bi trebao reći ne, iako uvijek ima izuzetaka. Nakon devet godina završavam svoje putovanje u Realu, klubu koji mi je omogućio da ispunim sve svoje snove koje sam imao kao dječak. Osim što sam ispunio svoje snove, osvojio sam više naslova negoli sam mogao zamisliti, igrao s najboljim igračima. Proveo sam najbolje vrijeme u klubu", napisao je.

Pročitajte više