Igrač West Hama: Bilić mi nije dao fer priliku. To me ojačalo

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRIJE dva ljeta Robert Snodgrass potpisao je za West Ham u transferu vrijednom 11,2 milijuna eura. Iskusni škotski igrač stigao je iz Hulla, gdje je igrao jako dobro. U to vrijeme trener Hammersa bio je Slaven Bilić koji je smijenjen 4. studenog iste 2017. nakon poraza od Liverpoola (1:4).

Snodgrass je te sezone odigrao tek 15 utakmica, iako je trebao biti jedan od glavnih igrača londonske momčadi, a za to krivi sadašnjeg trener WBA-a i bivšeg hrvatskog izbornika. 

"Bilo mi je jako teško po dolasku u West Ham. Nisam imao svoju obitelj uz sebe, a kod Bilića nikad nisam dobio fer priliku. To je utjecalo i na moje samopouzdanje, ali me kasnije i ojačalo. Uslijedila je posudba u Aston Villu, a kad sam se vratio, Manuel Pellegrini mi je rekao da sam igrač za Premiership i da zaslužujem novu priliku", otkrio je Snodgrass.

On je produljio ugovor s West Hamom do ljeta 2021. godine i nakon povratka iz Ville želi pokazati svoju kvalitetu.

"Konačno sam sretan i psihički jak. Nisam dobio pravu priliku u West Hamu kod Bilića, ali sam vjerovao u sebe, radio i slušao. Sad sam spreman odužiti se klubu za ukazano povjerenje i nadam se dobroj sezoni", zaključio je 31-godišnji igrač. 

Pročitajte više