Igrači Crvene zvezde: Preko Dinama želimo u Ligu prvaka

Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL

NOGOMETAŠI Crvene zvezde Filip Stojković i Nemanja Radonjić izjavili su da bi idealan scenarij za plasman bivšeg prvaka Europe u Ligu prvaka bio preko zagrebačkog Dinama.

Zvezda je bez problema izbacila litvansku Suduvu u drugom pretkolu s ukupnih 5:0 i sad je čeka dvoboj sa Spartakom iz Trnave.

Prođe li prvak Srbije dalje, ide u play-off za Ligu prvaka, gdje je lako moguće da će ga čekati Dinamo prođu li Modri Astanu. Upravo takav scenarij na ždrijebu u ponedjeljak priželjkuju Stojković i Radonjić.

"Najprije da mi prođemo Spartak, a onda ćemo lako o protivnicima. Iskreno, volio bih da dobijemo Dinamo i da upravo preko njih izborimo Ligu prvaka nakon puno godina. Protiv Dinama možemo igrati i možemo ih izbaciti'', rekao je Stojković nakon povratka iz Litve.

Krilni napadač Crveno-belih Nemanja Radonjić također bi volio dvomeč s Dinamom u play-offu.

"Čeka nas Trnava na putu k Ligi prvaka. Nisu ekipa za podcjenjivanje. Ipak, mislim da smo bolji, kvalitetniji. Istina, oni su prvaci Slovačke, ali mi smo prvaci Srbije. Što se tiče rivala u baražu za Ligu prvaka, slažem se sa Žulom, volio bih Dinamo'', kazao je Radonjić.

Pročitajte više