Igrači Dinama se poklonili poginulim Bad Blue Boysima

NA DANAŠNJI dan prije trinaest godina oko 200 tisuća hrabrih vojnika u vojno-redarstvenoj akciji Oluja uspjelo je osloboditi 80 posto okupiranog hrvatskog teritorija. Na kninskoj tvrđi uzdignut je 20-metarski barjak kao simbol hrvatske cjelovitosti. Danas se slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja povodom kojega su igrači Dinama položili vijenac na spomenik Bad Blue Boysima ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona.

U akciji oslobađanja hrvatskog teritorija sudjelovalo je mnogo mladića, pripadnik raznih navijačkih skupina iz Hrvatske. Na pripadnike Bad Blue Boysa, ali i mladiće iz ostalih navijačkih skupina, posebno su ponosni igrači i čelnici Dinama, koji su danas položili vijenac na spomenik poginulim navijačima Dinama i drugih vojnika koji su dali život za obranu domovine.

Veliki vijenac u bojama zastave RH na spomenik je stavio kapetan momčadi Igor Bišćan, a nakon kratke mise zadušnice svi igrači Dinama predvođeni predsjednikom Barišićem i trenerom Ivankovićem povukli su se u klupske prostorije.

R.J.
Foto: L.T.

Pročitajte više