Igrači podržali inspiriranog McClarena

NAKON negledljivog prvog poluvremena utakmice Andore i Engleske činilo se kako su dani Stevea McClarena uistinu odbrojani, no, Steven Gerrard je, sa svoja dva pogotka u nastavku, priskrbio još malo kredita trenutno najomraženijem čovjeku na Otoku.

Kapetan John Terry stao je u McClarenovu obranu nakon utakmice, izjavivši kako su navijači ti koji svojim zviždanjem i nestrpljenjem uništavaju duh engleske reprezentacije.

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali smatram kako, u ime reprezentacije i igrača, to mišljenje moraju zadržati za sebe, a ne kvariti nam raspoloženje zviždanjem i ruganjem s tribina. Podržavamo McClarena, iako nam trenutno ne ide sve po planu. Nije on ni glavni ni jedini krivac za ove loše rezultate, to su prvotno igrači, koji moraju shvatiti da se trebaju istinski boriti za svoju reprezentaciju." - rekao je John Terry nakon utakmice, prenosi Eurosport.

Owen Hargreaves je pohvalio McClarena i njegov inspirativni govor na poluvremenu utakmice, koji je svim igračima dao samopouzdanje da u nastavku zaigraju mnogo bolje i pobijede Andoru.

"Uistinu nas je inspirirao svojim riječima u svlačionici. Smatram kako McClaren nije loš trener i mora ostati izbornik. Još imamo dobre izglede za plasman na Europsko prvenstvo i siguran sam da ćemo u sljedećim utakmicama pokazati da smo još jaka i velika momčad" -rekao je veznjak Engleske Owen Hargreaves.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više