Igrači PSG-a nakon poraza su pozdravili navijače. Pogledajte što je napravio Messi

Screenshot: Twitter

VELIKO iznenađenje je napravio Rennes koji je na Parku prinčeva senzacionalno pobijedio PSG s 2:0, nanijevši pariškom sastavu prvi domaći ligaški poraz u posljednjih 36 utakmica. Zanimljiva situacija dogodila se pred sam početak utakmice, kad je službeni spiker čitao sastav igrača PSG-a.

Svi nogometaši pariškog sastava dobili su aplauz svojih navijača, osim Lea Messija koji je zaradio glasne zvižduke. Argentinac, koji je na Svjetskom prvenstvu zaradio titulu najboljeg nogometaša svih vremena, nakon utakmice je odmah napustio teren i nije sa svojim suigračima otišao pozdraviti navijače, kojima se očito zamjerio.

Messi u nemilosti navijača

PSG je ove sezone rano ispao iz Lige prvaka, a nezadovoljstvo zbog toga odrazilo se na navijače, koji su krivca pronašli u Messiju. Argentincu ne pomaže ni što je bio najzaslužniji što je u finalu Svjetskog prvenstva njegova reprezentacija pobijedila Francusku.

Kako je objavio L'Equipe, više nije sigurno da će Messi ostati u PSG-u upravo zbog reakcije navijača prema njemu. Ugovor mu istječe na ljeto, a još uvijek se nije dogovorio za produljenje. Nakon ovog poraza protiv Rennesa, pregovori će postati još teži.

 

Pročitajte više