Igrači Zvezde oduševljeni nakon povijesne pobjede: "Igrali smo maestralno"

Foto: EPA-EFE, Video: Blic.rs

CRVENA ZVEZDA priredila je jednu od najvećih senzacija u povijesti Lige prvaka. U četvrtom kolu natjecanja na Marakani je pobijedila Liverpool 2:0. Oba gola postigao je srpski napadač Milan Pavkov.

Liverpool je imao puno prilika večeras - promašeni ziceri Sturridgea i Salaha, još jedna stativa Egipćanina - ali Pavkov je prvo glavom u 22. pa prekrasnim udarcem iz daljine u 29. minuti svladao Alissona za najveću pobjedu u novijoj povijesti kluba.

Junak Zvezde Milan Pavkov prvi je dao izjavu odmah nakon utakmice

"San mi je bio zabiti gol Liverpoolu i sretan sam što se to dogodilo. Najavio sam da bih želio zabiti u ovoj utakmici. Kod drugog gola nisam uopće razmišljao i bio sam vrlo iznenađen."

El Fardou Ben Nabouhane: Igrali smo maestralno

"Pokazali smo da možemo igrati protiv velikih ekipa. Igrali smo maestralno. Sretan sam zbog pobjede, zbog svih igrača koji su to silno željeli. Navijači su kao i do sada bili uz nas, ali mislim da smo ovoga puta mi napravili iskorak u pravom smjeru. Mnogo nam je lakše igrati opušteno, kada nemamo što izgubiti. Rekao sam da će ovo biti drugačija utakmica, jer kad igramo kod kuće, bolji smo", rekao je napadač Zvezde Ben Nabouhane.

Milner: Moramo igrati bolje od ovoga

"Nismo započeli dobro utakmicu. Imali smo dovoljno prilika za vratiti se u utakmicu, ali nismo ih iskoristili. Nismo dobro dodavali loptu i kada se to sve dogodi, kazne vas. Nismo im smjeli dozvoliti tako dobar ulazak u utakmicu. Publika im puno znači i dugo nisu igrali Ligu prvaka. Napoli je ovdje imao problema i znali smo da nam neće biti lagano. Moramo igrati bolje od ovoga", rekao je jedan od najiskusnijih u redovima Liverpoola, James Milner.

Klopp: Imam samo 10 prstiju

Trener Liverpoola jednostavno je odgovorio na pitanje oko toga na što bi mogao ukazati kao glavni razlog poraza Redsa na Marakani. "Imam samo 10 prstiju", rekao je frustrirani Nijemac

"Vrlo smo razočarani, moramo igrati bolje jer možemo igrati bolje. Ali za večeras je prekasno. Imali su puno prekida, iz jednog su i zabili. Nakon drugog gola atmosfera je u potpunosti drugačija i možete osjetiti razliku. Moramo se nositi s ovim porazom", završio je Klopp.

VIDEO - Igrači i navijači Zvezde slave

VIDEO - Pogledajte slavlje navijača Zvezde nakon pobjede protiv Liverpoola

VIDEO - Slavlje Delija nakon vodstva protiv Liverpoola

VIDEO - Koreografija Delija protiv Liverpoola

 

 

 

Pročitajte više