REAL MADRID

Igrao je u Realovim Galacticosima pa naglo nestao: "Pio sam deset piva na dan"

Foto: EPA

BRAZILAC Cicinho prije 15 godina smatran je jednim od najtalentiranijih desnih bekova svijeta.

Kada je stigao iz Sao Paula u Real Madrid 2006. godine i kada su Španjolci pobijedili Sir Alex Fergusona i Manchester United u toj utrci, mislilo se kako će pozicija desnog beka dobiti dugogodišnjeg vladara.

Međutim, on se u Realu, igrajući za slavne Galacticose sa Zidaneom, Ronaldom, Beckhamom i Raulom nije mogao sastaviti sa sobom pa je već za godinu dana otišao u Romu. 

Nije se mogao nositi s pritiscima i porocima o čemu je javno govorio više puta opisujući kako mu se Isus ukazao nakon 18 capirinha i 14 piva.

Sada je otkrio nove detalje.

"Počeo sam piti s 13 ili 14 godina dok sam bio u Botafogu. Rekli su mi da je pivo dobro i pio sam. Nisam prestajao sve do 30 i neke godine, a skoro 20 godina pio sam alkohol, deset piva na dan. Na početku je to bilo sam pivo jer nisam imao novca za nešto drugo, ali kad sam otišao u Atletico Mineiro počeo sam piti sve. I pušiti. Pušio sam od 1999. do 2010. godine, ali samo kada pijem. Problem je što sam pio svaki dan", rekao je brazilskim medijima pa nastavio:

"Bog mi je dao talent. Nisam ga znao iskoristiti kako treba i nisam više osjećao zadovoljstvo kada istrčim na stadion. Tada sam imao 30 godina i igrao za Romu."

Život mu je promijenila supruga Mariana.

"Ohrabrila me da prestanem s alkoholom. Pomogla mi je da nađem božju riječ i tako sam se promijenio. Prije nje sam bio opsjednut kupovinom markirane garderobe i trošio sam puno novca na to. Mariana me naučila da se kontroliram, ona je ta koja kontrolira novac. Imam samo jednu karticu koja se može lako isključiti i onda nemam ništa. I dalje volim shopping, ali ona me drži u granicama."

Sada tvrdi kako osam godina nema problema s alkoholom i cigaretama i želi pomoći mladim igračima na počecima karijere kako ne bi zalutali u krivom smjeru kao on.

Pročitajte više