TRANSFERI

Il Mattino: Napoli dovodi bivšeg napadača Juventusa ako ne dođe Icardi

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAPOLI, baš poput Juventusa i Rome, čeka rasplet oko Maura Icardija. Napadač je opet poručio čelnicima Intera da želi ostati, iako ga je trener Antonio Conte otpisao. Međutim, napadač očigledno vrši završni pritisak na upravu Nerazzurra, kako bi klub spustio cijenu i prodao ga Juventusu. 

Napoli i Roma također pokušavaju iskoristiti vlastite pozicije u cijeloj priči, s tim da su Napolitanci već spremili i alternativu - Fernanda Llorentea.

Prema pisanju lokalnog Il Mattina, Napoli je dogovorio sve uvjete s 34-godišnjim španjolskim napadačem koji je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Tottenhamom, a on odbio produženje i ostanak u londonskom klubu.

Llorentea čeka jednogodišnji ugovor vrijedan četiri milijune eura po sezoni, a suradnja će biti automatski produžena na još godinu ako napadač zabije 12 i više golova u sezoni. 

Do kraja prijelaznog roka u Italiji ostalo je još četiri dana, pa Napoli drži bivšeg igrača Athletic Bilbaoa, Juventusa, Seville, Swanseaja i Tottenhama kao plan B ako ne dođe Icardi, od kojeg i dalje ne odustaju na San Paolu. 

Pročitajte više