Ilija Lončarević novi trener Dinama

PO TREĆI put u svojoj karijeri Ilija Lončarević će zasjesti na trenersku klupu Dinama. Naime, nakon što je Nenad Gračan podnio neopozivu ostavku, Dinamo je po drugi puta ove sezone ostao bez trenera, a novi trener "plavih" biti će iskusni Ilija Lončarević, pišu Sportske novosti.

Iako se s Lobčarevićevim angažmanom na Dinamovoj klupi špekuliralo još nakon odlaska Nikole Jurčevića, Mamić je tada svoje povjerenje dao Nenadu Gračanu, koji pak nije uspio opravdati povjerenje Dinamovih čelnika i navijača.

Pitanje koje se sada postavlja novom treneru Dinama jest kako izvući klub iz rezultatske krize kakva se ne pamti u Maksimiru.

"Potpuno je jasno, treba se prihvatiti posla. Naravno da se možemo izvući iz ove složene situacije, ali za to treba vremena. Makar, znam da Dinamo nikad nema vremena, tog sam apsolutno svjestan i toga ću se držati." - kazao je Lončarević.

Lončarević će kao trener biti službeno predstavljen u ponedjeljak u 11 sati na press konferenciji, a prvi izazov čeka ga već u četvrtak, kad Dinamo putuje u Lisabon, gdje ga u susretu Lige UEFA očekuje Benfica.

Sportski direktor Dinama Otto Barić kazao je kako će pružiti punu podršku Iliji Lončareviću, čije je imenovanje na mjesto trenera nazvao "odličnim rješenjem".

Pročitajte više