Imamo dilera: Napadač na koki i travi depresivan jer ga igrači zadirkuju



ČEŠKI nogometaš Roman Bednar, kojem je upravo istekla suspenzija zbog posjedovanja kokaina i marihuane, požalio se kako ga protivnici na travnjaku nazivaju narkodilerom, što ga jako pogađa.

Češki napadač i povremeni reprezentativac Roman Bednar (26) nastupa u engleskoj drugoj ligi za West Bromwich Albion, a proteklo ljeto nije mu bilo lagodno. Naime, nakon što ga je policija uhitila s manjim količinama kokaina i marihuane klub ga je suspendirao na tri mjeseca, a jedva je izbjegao raskid ugovora.

Nakon isteka suspenzije ponavlja kako je to bio hir, da grešku neće ponoviti, a jadni napadač požalio se kako ga protivnici zadirkuju za vrijeme utakmica.

"Za vrijeme utakmice protiv Crystal Palacea sedam igrača mi je stalno govorilo: Hej, dileru!, Ti si onaj s drogom... Zaista sam bio razočaran", rekao je Bednar i naglasio:

"Najgori je bio kapetan Shaun Derry, on je cijelo vrijeme podbadao", dodao je Bednar, vrteći glavu u znak negodovanja.

Nakon svega, u WBA-u pojačali su kontrolu nad Bednarom. Sad prolazi posebne doping kontrole, a vlasnici kluba već su mu priopćii da se može spakirati napravi li još jedan sličan gaf. Tako razmišljaju u West Bromwichu, svatko ima pravo na drugu priliku...

Pročitajte više