TRANSFERI

Independent: Borussia je popustila. Prihvatila je 70 milijuna eura za Sancha

Foto: Reuters

BORUSSIA DORTMUND je uporno odbijala pristati na manje od 120 milijuna eura za Jadona Sancha, ali je popustila, piše Independent.

Nijemci su navodno pristali na inicijalnu Unitedovu ponudu koja bi s bonusima mogla biti i veća od cijene koju je Borussia isprva tražila. Independent tvrdi da su Englezi ponudili 70 milijuna eura odmah, a ostatak kroz bonuse koje će Sancho navodno kroz nekoliko sezona sigurno ispuniti čime bi dosegao punu vrijednost.

Borussia je navodno u jednom trenutku snizila cijenu na 105 milijuna eura, ali United ni to nije želio platiti da bi na kraju ponudio čitav niz bonusa na koje su Nijemci pristali. Dogovor je zasad postignut tek preko posrednika, a službenog sastanka klupskih predstavnika još nije bilo.

Igrač želi u Englesku

Sancho je navodno jako zainteresiran za prelazak u Premiership, a United mu je postao još zanimljiviji budući da je u zadnjem kolu osigurao plasman u Ligu prvaka u kojoj ima velike ambicije. Engleski reprezentativac je trenutačno na odmoru, a Independent tvrdi da bi, kad se vrati, mogao biti novi igrač Uniteda.

Podsjetimo, Borussia je prije nekoliko dana dala Unitedu rok od dva tjedna da se odluči hoće li ili neće prihvatiti njezine uvjete budući da je trener Lucien Favre želio na okupu imati kompletnu momčad za početak priprema za novu sezonu. 

Sancho je u Dortmund došao u ljeto 2017. godine iz Cityja za samo 7,5 milijuna eura, a prošle sezone je u 44 nastupa upisao impresivnih 20 golova i isto toliko asistencija.

Pročitajte više