Index doznaje: Mladi švicarski reprezentativac Daniel Pavlović pred potpisom za Dinamo!

DINAMO bi do kraja ovog tjedna trebao potpisati ugovor sa 21-godišnjim mladim švicarskim reprezentativcem Danielom Pavlovićem. Prema pisanju nekoliko švicarskih medija, posao je vrlo blizu realizacije i ovaj ofenzivni veznjak trebao bi gotovo sigurno postati nova Modra uzdanica.

Potvrdu smo dobili i od njegovog menadžera Herberta Briema koji ne taji da su dogovori s Dinamom uznapredovali.

"Da imali smo sastanak s ljudima iz Dinama koji su jako zainteresirani za dovođenje Daniela. Teško je govoriti o nečemu konkretnom u ovom trenutku, no imamo i dvije druge njemačke ponude tako da još treba vidjeti", rekao je u telefonskom razgovoru Briem dodavši da bi i Pavlović želio nastaviti karijeru u Dinamu.

"Svakako da bi i Pavlović htio igrati u Dinamu. Radi se o velikom klubu koji je odličan za mlade igrače. Ne želim govoriti o ciframa i datumima, no nadam se da će se sudbina mog klijenta riješiti u sljedeća dva tjedna", zaključio je Briem.

Pavlovića snimao i HNS

Dinamo se već ranije potvrdio interes za Pavlovića, a već je prije nekoliko tjedana SN pisao kako mladić ne bi imao ništa protiv nastavka karijere na Maksimiru.

Pavlović je u karijeri nastupao za FC Rorschach, St. Gallen i SC Freiburg, a trenutačno je član drugoligaša Schaffhausena. Zanimljivo je da je i HNS-ovo izaslanstvo u dva navrata pratilo njegove igre, no on je ubrzo napunio 21 godinu i više niti teoretski ne može nastupati za Hrvatsku. Pavlović je igrao za sve mlade selekcije Švicarske i sudeći prema svim informacijama radi se o potencijalno velikom pojačanju za Modre.

Marko Petrak
Foto: FCSchaffhausen.ch

Pročitajte više