Indijci objavili top 5 zvijezda koje su igrale SP 2018., a sad ih neće biti

Foto: Profimedia, EPA, Shutterstock, Igor Kralj/Pixsell

SVJETSKO prvenstvo u Kataru počinje u nedjelju. U odnosu na izdanje iz Rusije 2018., na njemu neće nastupiti nekolicina velikih igrača, bilo da su se umirovili, nisu u formi, ozlijeđeni su ili se njihova reprezentacija nije kvalificirala. Indijska stranica Sportskeeda navela je pet najvećih zvijezda koje su igrale na zadnjem Svjetskom prvenstvu, a na ovom ih neće biti.

Pet najvećih zvijezda koje su igrale na SP-u 2018., a neće ih biti u Kataru 2022. prema portalu Sportskeeda:

1. Mario Mandžukić
2. Samuel Umtiti
3. Denis Čerišev
4. Philippe Coutinho
5. Aleksandr Golovin

"Mandžukić je podcijenjen"

"Mario Mandžukić je jako podcijenjen napadač. Budući da je igrao za velike klubove kao što su Bayern i Juventus, znao se nositi s pritiskom i to je pokazao igrajući za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Bio je ključan za reprezentaciju. Pomogao joj je doći do pobjede protiv velike momčadi, Engleske, čime su ušli u finale.

Zabio je tri gola i upisao jednu asistenciju u nokaut-fazi, što znači da može odigrati najbolje kada je najpotrebnije. Prije no što se umirovio s 36 godina, igrao je za europske divove poput Milana i Atletico Madrida", piše Sportskeeda.

Mandžukić je odigrao 89 utakmica za hrvatsku reprezentaciju i postigao 33 gola. Debitirao je 2007. protiv Sjeverne Makedonije pod izbornikom Slavenom Bilićem, dok mu je zadnja utakmica za Hrvatsku bilo finale Svjetskog prvenstva, kada je Francuska pobijedila 4:2.

 

Pročitajte više