Insajder: Iniesta je sve dogovorio s Inter Miamijem

Foto: EPA

NAKON što je doveo Lionela Messija, Inter Miami trudi se okružiti ga poznatim bivšim suigračima, a nakon što su u taj MLS klub već stigli Sergio Busquets i Jordi Alba, radi se na još dva moguća transfera. Od ranije je poznato da je Luis Suarez želja kluba, a čini se da je to i Andres Iniesta.

Barcelonina legenda, danas 39-godišnjak, od 2018. do 2023. godine igrao je za japanski Vissel Kobe, a unatoč igrački poznim godinama mogao bi nastaviti karijeru. Okruženje u koje bi mogao stići je novo, no puno lica u svlačionici moglo bi mu biti poznato. 

Trofejna karijera jednog od najboljih veznjaka ikad

Godinama je Iniesta igrao sa spomenutim igračima, a obistine li se predviđanja medija i insajdera poput stručnjaka za transfere Aarona Domingueza, mogao bi i opet. Navodno je ispregovarao osobne uvjete prelaska u Inter Miami i njegov potpis za novu momčad pitanje je trenutka.

Iniesta je igrao za Barcelonu od 2002. do 2018. godine i s njom je osvojio 35 titula. Bio je devet puta prvak Španjolske i četiri puta osvajač Lige prvaka. Svjetski i dvostruki europski prvak sa Španjolskom u Japanu je osvojio dva trofeja.

Pročitajte više