Insajder: Modrić odlazi. Mbappe je potpisao

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ igra posljednje utakmice za Madrid, tvrdi Realov insajder Ramon Alverez de Mon. Tu vijest objavio je na svom profilu na X-u (bivši Twitter) na kojem ovog novinara, koji za više španjolskih medija prati madridskog velikana, prati oko 250.000 ljudi.

Španjolski mediji većim dijelom sezone nagađaju što će se dogoditi krajem lipnja kad Modriću prestaje važiti postojeći ugovor s Realom. Mnogi od njih navode da će biti prava šteta i nepravda ne bude li mu klub dao još jedan jednogodišnji ugovor jer kapetan hrvatske reprezentacije to svojim igrama zaslužuje.

Insajder: Čini se da je odluka donesena

Ipak, Ramon Alvarez de Mon u svojoj jutrašnjoj objavi tvrdi da se to neće dogoditi. "Gledamo posljednjih pet Modrićevih utakmica za Madrid. Čini se da je odluka donesena. Mbappe će naslijediti njegov dres s brojem 10", navodi.

Real Madrid će ove sezone odigrati još pet utakmica. U španjolskom prvenstvu protiv Granade, Alavesa, Villarreala i Betisa, a onda ga 1. lipnja čeka finale Lige prvaka. Suparnik mu je Borussia Dortmund.

Kapetan hrvatske reprezentacije i ikona Reala nedavno se upisao u povijesne knjige kluba čiji je igrač od 2012. Naime, Modrić je osvojio 25. trofej kao igrač Reala te ih sad ima jednako koliko i Marcelo, Karim Benzema i Modrićev aktivni suigrač Nacho Fernandez. Nitko ih nije osvojio više od njih.

Mbappe potvrdio odlazak iz PSG-a, svi ga očekuju u Realu

Također, Kylian Mbappe je jučer potvrdio da napušta Paris Saint-Germain, a svjetski mediji navode da će potpisati za Real. U nedjelju će u prvenstvenoj utakmici protiv Toulousea posljednji put istrčati na Park prinčeva kao igrač PSG-a.

Mbappe je na kraju ove sezone imao opciju produljiti ugovor s PSG-om na još godinu dana, ali to neće učiniti, pa će klub napustiti bez odštete. U PSG je stigao 2017. iz Monaca s nepunih 19 godina. Parižani su za njega platili odštetu od 180 milijuna eura.

U sedam godina u Parizu postao je jedan od najboljih igrača svijeta. Šest puta je osvojio naslov prvaka Francuske s PSG-om, a u tom periodu osvojio je i Svjetsko prvenstvo s Francuskom. Za pariški klub zaigrao je 306 puta i zabio 255 golova, čime je njegov najbolji strijelac u povijesti.

Pročitajte više