Insajder otkrio koliku je plaću trebao imati Lovren u Dinamu

Foto: Profimedia

DEJAN LOVREN (34) u kombinacijama je oko povratka u Dinamo. Bivši hrvatski reprezentativac ugovorno je vezan za Lyon do ljeta 2025. godine i to stvara problem oko transfera. Insajder Lorenzo Lepore piše kako je Lovren bio oduševljen idejom povratka u Dinamo, ali da klubovi nisu našli rješenje.

"Minimalne šanse su da se transfer dogodi. Lyon također pravi probleme oko raskida ugovora. U slučaju da se Lyon predomisli, šanse za transfer su velike. Problemi između klubova su bili oko formule. Dinamo je htio posudbu ili Lovrena kao slobodnog igrača, a Lyon ga je htio prodati. Lovren bi igrao za milijun eura u slučaju da potpiše za Dinamo."

Dinamo je Lovrena htio i prije dvije godine

Lovren je Dinamovo dijete i s Maksimira je otišao 2010. godine upravo u Lyon za devet milijuna eura. Kasnije je igrao za Southampton, Liverpool i Zenit, a potom se prije godinu dana za dva milijuna eura vratio u Lyon. Dinamo je htio Lovrena dovesti i prije dvije godine, ali je on tada odlučio ostati u Rusiji iako je mogao bez odštete promijeniti klub.

Za Dinamo je odigrao 57 utakmica, zabio tri gola i osvojio dva naslova prvaka te jedan Kup. Ove sezone imao je problema s ozljedama te je skupio samo 810 minuta.

Pročitajte više