Insajder: Petković je skup, ali talijanski klub ga želi

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

CAGLIARI želi dovesti Brunu Petkovića (28), objavio je ponovno Gianluca Di Marzio, dodajući kako će klubovi uskoro stupiti u kontakt. Insajder tvrdi da je napadač Dinama glavna meta kluba koji se vratio u Serie A, no neće ga biti lako dovesti zbog visoke cijene. Hrvatski napadač pod ugovorom je do ljeta 2024. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na pet milijuna eura. Kupiti ga želi i Trabzonspor, turski klub čiji je trener Nenad Bjelica.

Di Marzio je otkrio kako Cagliari, uz Petkovića kao snažnu špicu, želi dovesti još jednog mlađeg ofenzivca, koji bi igrao iza njega. Petković je već igrao u Italiji, i to za Cataniju, Varese, Reggianu, Virtus Entellu, Trapani, Bolognu i Hellas Veronu. Petković je u Dinamu od 2018. godine. Svojim igrama izborio je status hrvatskog reprezentativca i skupio je 31 nastup za izabranu vrstu.

Podsjetimo, Petković je jedan od igrača koji bi mogli u ljetnom prijelaznom roku napustiti Dinamo. Trener zagrebačkog kluba Igor Bišćan mogao bi ostati i bez golmana Dominika Livakovića, stopera Josipa Šutala i ofenzivca Luke Ivanušeca. Za sve njih zainteresirani su europski klubovi. 

Pročitajte više