"Inteligencijom protiv moćnog Manchestera"

DANIEL PRADE, sportski direktor Rome, nije bio najzadovoljniji ždrijebom četvrtfinala Lige prvaka koji je njegovoj Romi ponovno donio dvije utakmice protiv Manchester Uniteda.

"Po mom mišljenju dobili smo najjaču momčad za suparnika u četvrtfinalu. Ali, i mi smo jaki, kao i svi ostali, pa je teško govoriti o zadovoljstvu ili razočarenju ždrijebom" - rekao je Daniele Prade, sportski direktor Rome, nakon ždrijeba koji je odlučio da se reprizira prošlogodišnji četvrfinale Lige prvaka.

Podsjetimo kako je prošle godine Roma pobijedila u prvoj utakmici na Olimpicu 2-1, ali je doživjela potop na Old Traffordu gdje je poražena s čak 7-1.

"Nismo tada zaslužili tako visoki poraz. No, danas smo drugačija momčad, neke stvari smo naučili od prošlogodišnjeg natjecanja u Ligi prvaka. Naš trener Spalletti sastavio je harmoničnu momčad, pametnu i inteligencijom ćemo se suprostaviti moćnom suparniku" - rekao je Prade.

"Ako budemo igrali kao što igramo zadnjih tjedana imamo šanse. Imamo dobru momčad, sposobnu, što potvrđuje da igramo zapaženo u tri natjecanja. Mislim da bi se Manchester trebao bojati prije ove dvije utakmice" - završio je Romin sportski direktor.

V.B./Totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više