DERBY DELLA MADONNINA

Inter dobio odlične vijesti pred večerašnji derbi s Milanom

Foto: Getty Images

DANAS se od 18 sati igra veliki milanski derbi između Intera i Milana. 

Interisti su tijekom reprezentativne stanke brojili zaražene koronavirusom u klubu i strepjeli u kakvom će se stanju vratiti reprezentativci, ali testiranje po povratku u klub donijelo je dobre vijesti - svi su zdravi.

Među povratnicima su i Ivan Perišić i Marcelo Brozović, što znači da su oni bolje prošli nego Ante Budimir i Andrej Kramarić, kojima su testovi po povratku u klubove dali pozitivne rezultate.

 

To ih automatski stavlja u najužu konkurenciju za nastup protiv Milana, budući da su petorica igrača - Roberto Gagliardini, Milan Škriniar, Radja Nainggolan, Ashley Young i Ionut Radu - još u karanteni. Alessandro Bastoni na posljednjem je testiranju bio negativan, a još se čeka nalaz drugog testa. Ako ni on ne pokaže prisustvo koronavirusa, mladi branič će biti na raspolaganju Antoniju Conteu.

Prema posljednjim informacijama, Milan će zbog korone na Derbyju della Madonnina biti samo bez dvojice - Mattea Gabbie te Lea Duartea, koji ionako nije standardan. Zlatan Ibrahimović također je imao pozitivan nalaz, ali on je još prije tjedan dana u svom stilu objavio da se koronavirus oporavio nakon susreta s njim i izašao iz karantene.

Pročitajte više