Inter dočekuje Slaven, a Hajduk Veličane

DANAS su na rasporedu četiri utakmice četvrtog kola Prve HNL. U 17.30 sati igraju Inter - Slaven Belupo, Pula 1856 - Osijek i Zagreb - Međimurje, dok u 20 sati igraju Hajduk i Kamen Ingrad.


17.30h

 

 


Nakon prva dva kola u kojima su odigrali neodlučeno s Hajdukom i Dinamom, u prošlom kolu Puležane su porazili Zagrebaši. U toj utakmici ozlijedio se najbolji igrač Pule 1856, Asim Šehić, te on neće moći nastupiti u današnjoj utakmici. Bez obzira na veliku financijsku krizu koja vlada u klubu, Osječani u Pulu idu s ciljem kako bi ostvarili novi uspjeh. Stjepan Čordaš neće moći računati na ozlijeđenog Milardovića i kažnjenog Gusića, ali u momčad se vraća Jukić.

Pula 1856
Iveša - Pamić, Iftić, Pauletić, Kolić - Jernejić, Raić-Sudar, Bonaca, Kosić - D. Deranja, Stošić

Osijek
Skender - Ostopanj, Mišić, MIkulić - Babić, Tokač, Nađ, Balatinac, Bubalo - Jukić, Primorac


17.30h

 

 

U Kranjčevićevoj danas gostuje Međimurje koje još uvijek nije osvojilo niti jedan prvoligaški bod. Ipak, u utakmici protiv Hajduka bio je primjetan napredak u igri Međimurja. Zagreb će danas nastupiti s novim kapetanom. Zbog kašnjenja na trening kapetanska vrpca je oduzeta Vedranu Ješi, a momčad će predvoditi vratar Dragan Stojkić. Veznjak Zagreba Sergej Jakirović izjavio je da bi se “pjesnici” morali pribojavati utakmice jer drugo kolo za redom igraju na domaćem terenu, a, prema njegovim riječima, niti veće momčadi nisu uspijevale dva puta zaredom slaviti na domaćem terenu.

Zagreb
Stojkić - Ješe, Labudović, Vrdoljak - Čutura, Biskup, Čunčić, Jakirović, Pelaić - Đalović, Vidović

Međimurje
Staneković – Ratković, Sesar, Habuš – M. Šarić, Kresinger, Kovačević, Ačkar, Jančetić – Žuljević, Krznar

20h

 

 


Večeras u 20 sati na Poljudu gostuje Kamen Ingrad. Nakon prošlotjedne pobjede u Čakovcu igrači splitskog prvoligaša vratili su poljuljano samopouzdanje, ali momčad iz Velike je ipak puno kvalitetniji protivnik od Međimurja. Poznato je i da su prijašnjih sezona igrači Kamen Ingrada više puta znali iznenaditi splitske “bile”. Trener Kamena Nenad Gračan najavio je određene promjene u momčadi. Bajsić i Balašković su ozlijeđeni, te je upitno tko će zaigrati na poziciji ofenzivnog veznog. Prema najavama, tu poziciju mogao bi zauzeti Bledi Shkembi.

Hajduk
Kale - Vejić, Neretljak, L. Vučko - Fileković, Damjanović, Pralija, Šuto - Carević - Blatnjak, Rački

Kamen Ingrad
Čavlina - Kurilić, Vuica, Smoje - Rendulić, Kovač, Kralj, Božinovski - Shkembi - Lišnić, Šaranović

V.P.

(Arhivska fotografija)

Pročitajte više