LIGE PETICE

Inter mora prodati zvijezdu zbog 140 milijuna eura minusa?

Foto: EPA

INTER je objavio kako je u sezoni 2021./2022. klub poslovao s gubitkom od 140 milijuna eura. Riječ je o poboljšanju s obzirom na to da je prijašnjih godina imao minus od 245 milijuna eura. U talijanskim medijima postoje različita mišljenja treba li milanski klub u zimskom prijelaznom roku prodati jednu od svojih zvijezda.

Prije svega spominje se Milan Škriniar, 27-godišnji slovački stoper kojeg se ljetos povezivalo s PSG-om, a koji prema Transfermarktu vrijedi 65 milijuna eura te s Interom ima važeći ugovor do ljeta 2023. godine. La Gazzetta dello Sport smatra kako takav financijski rezultat znači da Inter neće biti prisiljen prodavati najbolje igrače.

Upravo suprotno, talijanski medij misli kako mogu pregovarati sa Škriniarom o novom ugovoru. Odbije li Škriniar ostati u talijanskom klubu, direktor Intera Beppe Marotta mogao bi opet otvoriti pregovore s PSG-om kako ne bi besplatno ostao bez vrijednog braniča.

Škriniar u PSG-u?

S druge strane, Il Corriere Dello Sport unatoč manjem minusu Intera smatra kako će siječanj biti mjesec prodaje jer je vodstvo kluba svjesno kako svake sezone od transfera mora zaraditi između 60 i 80 milijuna eura.

Pročitajte više