Gol Brozovića u potopu Intera, Eduardo zabio za Šahtar na asistenciju Srne

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER je ispao iz grupne faze Europa lige! Nakon gola protiv Milana u sudačkoj nadoknadi preko Ivana Perišića, Nerazzurrima se sve vratilo kod Hapoel Beer Sheve, koja je slavila preokretom s 3:2.

Vodili su Talijani golovima Maura Icardija u 13. i prekrasnim golom Marcela Brozovića u 25. minuti, kada je hrvatski veznjak zabio s ruba šesnaesterca od vratnice, ali je izraelska ekipa uspjela preokrenuti i potpisati povijesnu pobjedu.

Prvo je Lucio Maranhao smanjio u 59, zatim je Anthony Nwakaeme izjednačio u 71. iz penala, dok je za pobjedu zabio u 93. minuti Ben Sahar.

Ivan Perišić igrao je od 60. minute, ali nije uspio ponovno spasiti svoju momčad poraza.

 

Fiorentina, za koju je Milan Badelj odigrao cijeli susret, a Hrvoje Milić također igrao do 51. minute, šokantno je izgubila kod kuće od PAOK-a. Ekipa Paula Souse, na čijoj je klupi ostao Nikola Kalinić, gubila je s 0:2 golovima Šakova u 5. i Camposa u 27. minuti.

Domaćin se vratio preko Bernardeschija i Babacara u 33. i 50, ali je gol za veliku pobjedu gostiju postigao Rodrigues u 93. kada je sjajno prošao po desnoj strani, a nakon toga golčinom zakucao Fiorentinu.  


 

Šahtar je lako svladao Konyaspor s 4:0. Tursku momčad načeo je Bardakci autogolom u 11. minuti, nakon čega je uslijedio gol Dentinha u 36 za 2:0.

I onda, u 64. Eduardo da Silva ušao je u igru umjesto Taisona, a tri minute kasnije glavom zabio nakon centaršuta Darija Srne iz kornera, dok je točku na i stavio Bernard poslije kontranapada u 74. minuti utakmice. 


 

Pročitajte više