Serie A

Inter u siječnju kreće po trojicu igrača

Foto: Getty Images

INTER u sljedećem prijelaznom roku namjerava dovesti Oliviera Girouda, Dejana Kulusevskog i Mattea Darmiana, dok se pokušaj dovođenja Artura Vidala ne doima najizglednijim.

Očekuje se da će Inter u siječnju biti jedan od klubova koji će najviše kupovati nakon što je Antonio Conte bio nezadovoljan poslom koji su čelnici kluba odradili u ljetnom prijelaznom roku.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Olivier Giroud već je razgovarao s Nerazzurrima i pristao na to da bude zamjena za Lukakua.

Conte Girouda već poznaje iz Chelseaja, a Francuz u zadnje vrijeme minute dobiva na kapaljku. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a Inter bi taj posao mogao obaviti već za dva mjeseca. Jedan od rijetkih problema pri realizaciji ovog transfera bi mogla biti plaća.

Uz Girouda, Inter je još vrlo zainteresiran za dvojac iz Parme. Kuluševski je stigao na posudbu iz Atalante, a ove je sezone zabio dva gola i upisao pet asistencija te ga Inter prati već neko vrijeme. 

Matteo Darmian je Conteova želja već duže vremena, a Interov strateg ga jako cijeni jer može igrati na svakoj poziciji u obrani. 

Što se tiče Artura Vidala, čini se da bi on mogao doći jedino na posudbu, no u Milanu traže trajno rješenje. Uz to, vjerojatno će se odlučiti na kupovinu nekog mlađeg igrača koji igra na toj poziciji.

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više