Inter već zaboravio Modrića: "Jaki smo i bez njega"

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI i talijanski mediji, prema raspoloživim informacijama, tvrde kako Real Madrid neće prodati Luku Modrića u Inter. 

Bez obzira na očito propali transfer, Inter likuje što je svojim imidžom barem na trenutak privukao pozornost klasnog igrača poput Luke Modrića.

"Sretan sam što netko poput Luke Modrića - koji je više puta osvojio Ligu prvaka i igrao finale Svjetskog prvenstva - razmišlja o Interu. Takva me činjenica ispunjava radošću. Očigledno smo u proteklom razdoblju kvalitetno radili, pa smo posljedično i stvorili uvjete da se jedan takav as interesira za Inter", poručio je Interov trener Luciano Spalletti.

Još uvijek se mašta o senzacionalnom transferu, ali plamen nade u Interovom taboru sve je manji.

"Ne znam što će se još dogoditi. Teško je dovesti takve igrače. Ipak, mislim da Luka Modrić neće doći. Real Madrid i dalje ozbiljno računa na njega. Ne želi ga izgubiti. Međutim, snažni smo i bez Luke Modrića. Ipak, s njim bismo bili još snažniji", zaključio je Luciano Spalletti.

Prema pisanju svjetskih medija, Inter je Luki Modriću nudio 10 milijuna eura godišnje plaće i šestogodišnji ugovor koji uključuje četiri godine u Interu i dvije godine u Jiangsu Suningu. Međutim, Real Madrid svojoj je zvijezdi obećao povećanje trenutačnih primanja s 8 na 11 milijuna eura.
 

Pročitajte više