Interovi navijači prijete igračima: "Pokažite mu*a, bit će fešta ili rat"

Foto: EPA-EFE

INTEROVA turbulentna sezona svela se na utakmicu zadnjeg kola prvenstva u nedjelju (20:30) protiv Empolija.

Momčad Luciana Spallettija mora pobijediti ako želi sljedeće sezone igrati Ligu prvaka. Ako kiksa, Milan ga pobjedom protiv SPAL-a može preskočiti i izbaciti iz elitnog natjecanja. Na San Siru se očekuje gotovo 70.000 navijača, a nakon dugo vremena je za utakmicu s tako slabim protivnikom otvoren i najgornji, treći prsten stadiona.

Pritisak na Interove igrače je ogroman, a dodatno su ga povećali i navijači koji su priopćenjem na Facebooku Perišiću, Brozoviću i ostalima poručili da mogu potražiti novi klub ako ne pobijede Empoli.

"Nema isprika, nema izlika, u nedjelju pokažite muda!

Mi ćemo vas podržavati svih 90 minuta, ali na kraju će biti fešta ili rat. Svlačionica je odlučila isključiti Maura Icardija i mi podržavamo njihovu odluku. Individualci i papci nam ne trebaju. 

No sad svi u svlačionici moraju preuzeti odgovornost i pokazati da zaslužuju našu podršku. Kao što smo rekli, podržat ćemo vas iz sveg glasa, ali ako ne uspijete, svi ćete letjeti, ne samo Icardi. Vjerujemo da ovu lošu sezonu možemo završiti uspješno i da ćemo zajedno slaviti.

Pokažite nam da vrijedite, naprijed Inter!" stoji u priopćenju Curve Nord.

 

Pročitajte više