Invazija Torcide na Varaždin. Ostala još samo jedna tribina

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

VARAŽDIN je objavio da je za utakmicu protiv Hajduka, kojoj je domaćin u subotu od 15 sati u 24. kolu SuperSport HNL-a, u prodaji ostala još samo istočna tribina. "Ulaznice su dostupne na Ticket Pointu kod stadiona u sljedećim terminima: Četvrtak i petak 10:00 do 14:00 i 16:00 do 19:00 sati te u subotu od 10:00 do početka utakmice", objavili su iz Varaždina.

Ranije su istaknuli: "Online prodaje ulaznica za ovu utakmicu nema. Za navijače gostiju predviđena je tribina Jug te je njezina prodaja organizirana preko HNK Hajduk. Na tribinu Zapad neće biti dozvoljeno nositi obilježja gostujućeg kluba. Cijene ulaznica za ovu utakmicu bit će iste kako su ustanovljene i na početku sezone za ostale utakmice te će koštati 10 eura za sve tribine osim lože na zapadnoj tribini koja će koštati 15 eura."

Hajdukovci su, dakle, pokupovali sve ulaznice za južnu tribinu, na kojoj će biti njihovi ultrasi, ali u Varaždin neće doći samo navijači Hajduka koji su pripadnici Torcide. Puno ih kupuje karte za istočnu i zapadnu tribinu, na kojoj neće smjeti simbolima isticati za koga navijaju. 

 

Pročitajte više