UFC

Ishii obranio titulu, Milinković zaustavio japansku legendu

Foto: Instagram

HRVATSKI borci predstavnici imali su uspješan dan u Tokiju. Satoshi Ishii (23-11-1) i Saša Milinković (7-2) s pobjedama se vraćaju iz Japana.

Članovi Cro Cop tima sudjelovali su ove nedjelje na HEAT 46 priredbi i s nje odnijeli vrijedne pobjede prekidima. Ishii je u prvoj rundi zaustavio Brazilca Clebera Souzu (19-10-0):

"Pobijedio sam! Hvala vam na podršci", napisao je Ishii na Instagramu označivši nekoliko osoba da bi na kraju dodao: "Hvala i Hrvatskoj."

Do svoje sedme pobjede u karijeri stigao je i Saša Milinković. Osječki je teškaš tehničkim nokautom u uvodnoj rundi porazio veterana Tsuyoshija Kosaku (27-21-2).

"Dobio sam. Nije prilika za prevelike statuse, ali moram se zahvaliti redom ljudima koji su mi pomogli da ovaj put dođem na istok spreman. Hvala Satoshiju na prilici, treninzima i velikom gostoprimstvu. Hvala ljudima koji su mi pomogli da prođem najteži dio. Cro Cop timu - Anti, Stipi, Kiletu i Cro Copu koji nas sve okuplja. Hvala mojoj ekipi u Osijeku - Luki, Ivici i Marinu na pruženoj pomoći. Zaista mi to puno znači. Hvala vam svima na porukama i podršci - zaista znači puno. Vraćam se kući mojim curama koje u svemu trpe najviše. Vidimo se uskoro", poručio je preko Instagrama nakon pobjede hrvatski teškaš.

Pročitajte više