Islandski junak pobjede nad Engleskom pregovara s engleskim dvojcem iz Lige prvaka

Foto: Guliver Image/Getty Images

ISLAND i njegovi nogometaši nisu popularni samo kod neutralnih ljubitelja nogometa koji to više nisu, jer sada svi navijaju za hit s otoka nasred Atlantika, nego su zainteresirali i jake klubove.

Jer Island je na Euru bez poraza u četiri utakmice, u osmini finala senzacionalno je izbacio Englesku, pa je logično da su autori tog čuda na meti mnogih koji se žele pojačati borbenim Islanđanima.
 
Ragnar Sigurdsson (30) branič koji je proglašen igračem utakmice u pobjedi nad Engleskom, neće još dugo biti igrač Krasnodara, jer kako pišu engleski mediji, njegov agent već je počeo pregovore s Leicesterom i Tottenhamom, dok je Liverpool također zainteresiran za igrača koji je hit i u Njemačkoj. Jer Schalke i Wolfsburg javili su Krasnodaru da su zainteresirani za njihovog braniča.
 
Gdje god da ode, Sigurdsson se neće prepasti, jer već deset godina igra daleko od rodnog otoka: Goteborg i Copenhagen bili su njegovi inozemni klubovi, prije nego što je 2014. za 4.5 milijuna eura odštete prešao u ruski klub. Sada će za osjetno veći iznos otići u neku od najjačih liga. 

Pročitajte više