Rukomet

Ivan Čupić ne dolazi na okupljanje rukometne reprezentacije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

IVAN Čupić će morati pričekati na povratak u rukometnu reprezentaciju Hrvatske. Desno krilo Vardara trebalo je nastupiti na susretima EURO Cupa protiv Slovačke u Bratislavi 4. studenog i Mađarske u Osijeku tri dana kasnije, ali od toga neće biti ništa zbog koronavirusa.

❗️Ivan Čupić propustit će nadolazeće okupljanje seniora zbog obvezne desetodnevne izolacije svih igrača RK Vardar 1961 🏡💪🏼

Posted by Hrvatski rukometni savez on Wednesday, October 28, 2020

Hrvatski rukometni savez (HRS) je na svojim društvenim mrežama objavio kratku vijest.

Vardaru je zbog pozitivnih slučajeva na koronavirus odgođena utakmica s PSG-om

"Ivan Čupić propustit će nadolazeće okupljanje seniora zbog obvezne desetodnevne izolacije svih igrača RK Vardar 1961", piše u kratkoj objavi HRS-a.

Makedonski sastav je danas trebao igrati utakmicu šestog kola Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu, ali je utakmica odgođena zbog pozitivnih slučajeva na koronavirus u sastavu Vardara. To je treća odgođena utakmica Vardara u Ligi prvaka nakon susreta s Elverumom i Pick Szegedom.

Ćupić je iz reprezentacije otišao nakon Europskog prvenstva 2018. godine u Hrvatskoj, a u dogovoru s izbornikom Linom Červarom, pomoćnikom Hrvojem Horvatom i vodstvom HRS-a trebao se vratiti i pomoći reprezentaciji. Razloge povratka otkrio je u velikom razgovoru za Index prije dva tjedna.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više