Ivan Ljubičić: Moja očekivanja na Zagreb Indoorsu su velika

"TEŠKO mogu dati bilo kakvo predviđanje svog nastupa na Zagreb Indoorsu kad sam tek došao", našalio se Ljubo po izlasku iz aviona na zagrebačkom aerodromu. Nakon što se pozdravio sa suprugom, iznio je ocjenu nastupa naših tenisača na Australian Openu koja je prilično (samo)kritična.

"Bio sam jako loš u Australiji. Mario je igrao koliko je mogao, ali protiv Roddicka nije imao sreće. Karlo nije imao sreće sa ždrijebom, Marin se plasirao u turnir i možda je mogao proći kolo ili dva. Moramo priznati da osim Marija nitko drugi praktički nije dobio meč"- izjavio je Ljubo za Index.

Ocjenjuje kako je osobno jako zadovoljan titulom u Dohi, tako da u kombinaciji s lošim nastupom i miješanih osjećaja ide dalje u sezonu.

Među glavne konkurente na Zagreb Indoorsu Ljubo svrstava vodeće nositelje turnira. Kaže kako će mu glavni suparnici biti Baghdatis, Soderling, Južnji i Karlo. "Moja očekivanja na našem Indoorsu su velika", ipak je priznao nakon prvih par minuta na Plesu.

Komentirajući predstojeći susret s Njemačkom u Davis Cupu Ljubo je istaknuo: "Haas je u odličnoj formi, što je dokazao u Australiji, a bit će zanimljivo koga će Nijemci izabrati kao drugog igrača. Mi bi trebali biti u dobroj formi jer Karlo, Marin i ja igramo Zagreb, a Mario se priprema. U svakom slučaju očekuje nas zanimljiv meč protiv Nijemaca.

Z.A.

Foto: M.P.

Pročitajte više