Ivan Pudar novi trener Hajduka?

NAVIJAČI Hajduka potpuno su izgubili povjerenje u vodstvo kluba, a predsjednik Branko Grgić nakon još jednog poraza najavio je idući tjedan još jedan "pozitivni šok". "Bili" bi mogli dobiti novog trenera - Ivana Pudara.

Nakon novog poraza u Vinkovcima Grgić je svjestan da je kriza sve dublja, pa, po svemu sudeći, razmišlja o novoj "mobilizaciji".

Grgić kaže da su klubu potrebna nova pojačanja, ali ističe da klub nije u situaciji da ih dovede. "Treba se rastati s onima koji nisu za nas, a naći i pojačanja" - dodao je.

Ističe da bi jedan iskusni igrač kao što je Tomislav Erceg dobro došao klubu, ali da prije treba postaviti sportskog direktora koji treba ponuditi program.

Grgić će još "durat" 10-ak dana, do zadnje prvenstvene utakmice s Dinamom i revanša u Kupu s Osijekom, a onda bi moglo doći do novog "potresa" na Poljudu. Tada bi se, kako je najavljeno, trebao izabrati novi sportski direktor između tri kandidata; Zlatka Vujovića, Nikole Jerkana i Vilsona Džonija.

Prema najnovijoj verziji, moguće je da niti jedan od navedenih kandidata ne bude imenovan, već da to bude aktualni trener Ivan Gudelj. Gudelja bi pak trebao naslijediti Ivan Pudar koji je imao sjajnu epizodu sa Šibenikom, piše Jutarnji list.

Nakon najnovijeg poraza Torcida se službeno nije oglasila. Što vjerojatno nije ni potrebno, jer ostaju pri svom ranijem stavu da kompletna uprava splitskog kluba treba otići.

Pročitajte više