NADAL OSVOJIO ROLAND GARROS

Ivanišević: J*bi ga, malo sam pretjerao kad sam rekao da Nadal nema šanse s Novakom

Foto: EPA

RAFAEL NADAL u nedjelju je pobijedio Novaka Đokovića 6:0, 6:2 i 7:5 i bez izgubljenog seta došao do novog Roland Garrosa, svog 13. u karijeri. Nakon meča mnogi su se sjetili izjave Đokovićevog trenera Gorana Ivaniševića koji je rekao kako "Nadal nema šanse u postojećim uvjetima".

Goran je u intervjuu za SportKlub danas objasnio kako su te riječi bile ipak malo preambiciozne.

"Stvarno sam bio siguran da će Novak osvojiti ovaj Roland Garros. Miljanu Amanoviću sam već slao neke poruke u tom smjeru, a možda sam malo preambiciozno izjavio da Nadal nema šanse. Zbilja sam mislio da je Novak favorit. Istina je da ovo Rafina dnevna soba i da može pobijediti ovdje i kada igra najlošije. Novak nije bio na svom nivou, Rafa je odigrao perfektno i dobili smo takav rezultat. Đoković je počeo igrati tek na 2:3 u trećem setu, a to je bilo prekasno", rekao je Ivanišević pa se vratio na svoje izjave.

"Stvarno sam to mislio, moje je pravo da izjavim što mislim i da vjerujem u svog igrača. Malo sam pretjerao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali tada sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno što mislim, nije ispalo tako i jebi ga, što je tu je. Eto, prošle godine sam rekao uoči Melbournea da su šanse 50-50 pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvijek reći ono na sigurno - bit će što bude, pobijedit će bolji. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno."

Pročitajte više