Ivanišević najavio najjači Zagreb Indoors

KRAJEM veljae i poetkom ožujka Zagreb e opet pohoditi neka od najveih domaih i svjetskih teniskih imena. Naime, direktor teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors, Branimir Horvat i predsjednik Organizacijskog odbora, Goran Ivaniševinajavljuju da e ovogodišnje izdanje turnira biti najjae do sada!

Svemu tome u prilog ide i injenica da e nastupiti najbolji hrvatski tenisai: Ivan Ljubii, Mario Ani, Ivo Karlovite Marin Čilić.

Karlović i Čilić, naime, bilježe najbolje plasmane karijere. Ivo Karlovisve je bliže ulasku meu najboljih 20. "Div sa Šalate“ potvruje vrhunac svoje karijere kao trenutno 22. igrasvijeta.Čilić iz tjedna u tjedan napreduje, a sezonu je završio na 71. mjestu ATP ulazne liste.

Ivan Ljubičić okončao je sezonu na 18. mjestu ulazne liste, te još jednom potvrdio titulu prvog hrvatskog reketa.

Mario Ančić je s nekoliko pobjeda ove godine potvrdio da će se, ukoliko bude zdrav, brzo vratiti tamo gdje pripada - u svjetski teniski vrh!

Podsjetimo, turnir će se održati od 23. veljače do 2. ožujka 2008. godine u zagrebačkom Domu sportova, a 32 igrača u glavnom turniru igrat će za nagradni fond od 370.250 eura. Glavni turnir počinje 25. veljače.

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više