Ivanišević otkrio koga preuzima nakon Đokovića?

Foto: EPA

U INTERVJUU koji je dao Sport Klubu i u kojem je objasnio raskid suradnje s Novakom Đokovićem Goran Ivanišević rekao je da će uzeti kraći predah kako bi se odmorio od posla, posjetio Europsko nogometno prvenstvo i turnir u Umagu. Potom bi se mogao vratiti treniranju.

Upitno je tko će biti sljedeći igrač kojeg će voditi. Jasno je da nakon suradnje s Đokovićem, s kojim je kao trener osvojio sve što se moglo, Ivaniševića čeka drugačiji posao. Uostalom, i sam je najavio blagi zaokret u svojoj trenerskoj karijeri.

"Dio mene čeka da sve naučeno prenesem i na drugog igrača, ali čekat će minimalno do rujna. Što poslije Đokovića? Trenirao sam najvećeg i osvojio sve. Htio bih nekog mlađeg, nekoga tko dolazi. Dino Prižmić? A moguće."

Prižmić namučio Đokovića u Australiji

Prižmić i Đoković ogledali su se u 1. kolu ovogodišnjeg Australian Opena. Hrvatski tinejdžer, kvalifikant prvog Grand Slama sezone i tada 178. na ATP-ovoj ljestvici, namučio je Đokovića koji je na kraju slavio 6:2, 6:7(5), 6:3, 6:4.

Prvi tenisač svijeta nakon meča je nahvalio mladog Hrvata. Prižmić je sjeo nakon zadnjeg poena na svoj stolac, a Đoković je pokazao na njega i rekao mu da ustane te mu zapljeskao. Publika ih je obojicu nagradila ovacijama za odličan nastup.

Prižmić je trenutačno 171. tenisač svijeta.

Pročitajte više