Ivanković: Benrahou je bio ljut kad sam ga izvadio iz igre

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK je na praznom Poljudu pobijedio Rudeš 5:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a. Utakmica je odigrana bez gledatelja zbog kazne koju je splitski klub dobio nakon nereda koji su se dogodili na kraju susreta s Dinamom u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa. Tribine su bile prazne pa je malo ljudi uživo vidjelo uzbudljivu utakmicu, dva pogotka te jedan autogol Rokasa Pukštasa, kao i dva gola Filipa Krovinovića i jedan Nikole Kalinića.

"Dobro smo ušli u utakmicu, motivirano, razigrano, s ciljem da što prije zabijemo pogodak. Stvorili smo dosta prilika. Razlika u individualnoj kvaliteti je dosta velika. Na kraju smo zasluženo slavili. Do kraja sezone ćemo pokušati dati što veću minutažu mladim igračima da vidimo na koga možemo računati", rekao je trener Hajduka.

Livaja možda već od sljedećeg tjedna u sastavu Hajduka

"Perišićeva klasa je vidljiva iz svemira. Napreduje u dobrom smjeru. Unio je ogromnu kvalitetu svojim ulaskom. Pukštas je odigrao fantastičnu utakmicu, osim kod nesretnog autogola. Drago mi je zbog njega. Nije ga htio gol, iako je bio u dosta prilika.

Benrahou je bio odličan. Bio je ljut kad je izlazio iz igre jer je zbilja uživao. Livaja bi se mogao vratiti već protiv Varaždina u nedjelju. Marko je dodatan kvalitet ovoj momčadi, ali ima tu igrača koji, kada su na vrhunskoj razini, mogu pobjeđivati i bez njega", rekao je Ivanković.

Pročitajte više