Ivanković: Dinamo će dobiti Hajduk 3:0, nema alternative!

ČITAVA postava Dinama okupila se u nedjelju ujutro na zagrebačkom Cvjetnom trgu ne bi li prodajom karata i dijeljenjem autograma podržali humanitarnu akciju razminiravanja Hrvatske, te na taj način potaknuli građane da, kupivši kartu za utakmicu Dinamo Hajduk u srijedu na zagrebačkom Maksimiru, daruju deset kuna, koje su, prema riječima organizatora spomenute akcije, dovoljne da se razminira kvadratni metar Hrvatske.

Osim trenutnih prvaka Hrvatske koji su Cvjetni trg posjetili nakon jučerašnje naporne utakmice protiv Osijeka, Trg je posjetio i trener Branko Ivanković koji je, osvrnuvši se na nadolazeće polufinale Kupa, kazao kako se nada da će se Dinamo plasirati u finale. "Dinamo će u srijedu dobiti Hajduk 3:0, a u Splitu bi moglo biti 1:0", prognozirao je Ivanković.

Zdravko Mamić nekoliko minuta posjedovanja mikrofona iskoristio je kako bi prisutne obavijestio da je posljednja tri dana proveo u Portugalu, a kao rezultat toga Dinamo može očekivati povratak "plave devetke", Tomislava Šokote. Slijedi, kako kaže Mamić, posjet Ateni, gdje će lobirati za povratak još jednoga, kako ga je sam nazvao, razmetnoga sina, Igora Bišćana. Mamić nije propustio podsjetiti ni na to da Dinamo već treći put sudjeluje u humanitarnoj akciji razminiravanja.

Najavljeni dolazak Janice Kostelić, koja je navodno trebala na Cvjetnom trgu također prodavati karte nije se obistinio, no zato je Trg posjetio neizbježni prvi čovjek Zagreba, Milan Bandić. Osim popularnih sportaša, na Trgu su se pojavili i neki estradnjaci poput Lane Klingor te "eksplozivne" Tatjane Jurić koja je prve dvije karte kupila sebi i ocu, budući da namjeravaju ići na tekmu jer su, kako sama kaže, žestoki navijači Dinama. Tarik Filipović pojavio se bez Lejle i kupio tri karte koje je kasnije podijelio djeci koja su se nalazila u blizini, a humanitarnu su akciju došli podržati i Antonija Stupar, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Hamed Bangoura, Vanessa Radman, Mila Horvat, Zijad Gračić, polaznici Pervanove "Večernje škole" i mnogi drugi.

B.S.
Foto: G.P,D.R.

Pročitajte više