Ivanković: Dinamu treba igrač kakav je Olić

DINAMOV trener Branko Ivanković izjavio je nedavno kako je zadovoljan zimskim prinovama u klubu te da prijelazni rok smatra završenim, ali nije skrivao želju da u klub dovede još jednog centarfora koji bi pravio društvo Eduardu u vrhu napada "Modrih".

Nedavno se pojavila informacija kako su u Maksimirskoj 128 zainteresirani za dovođenje Ivice Olića. Pitanje je kolike su šanse da Olić zbog Dinamovog interesa odbije mnogo bogatije ruske ponude, no trener Ivanković priznaje da je Olić igrač kakvog Dinamo treba.

"Razgovarali smo o Oliću, on je jako interesantan igrač."- rekao je Ivanković, a iako nije želio komentirati navodno sve veće ponude stranih klubova za Eduarda, naglasio je kako eventualna prodaja Da Silve nije nikako povezana s Ivicom Olićem.
 
"Treba nam igrač takvog profila kakav je Olić. On je vrhunski napadač i bio bi odlično pojačanje čak i kad bi Da Silva ostao u klubu. U Dinamu ima mjesta i za Olića i za Eduarda."- otkriva Ivanković.

Mjesta ima, vjerojatno ima i novca, pogotovo jer je Dinamo zaradio na Nowotnyju, a vjerojatno će zaraditi i na Andersonu, kako su jučer objasnile PR trupe "Modrih", no pitanje je koliko je Zdravko Mamić spreman izdvojiti za Olića.

Naš reprezentativac je u ruskoj ligi stvorio reputaciju, a klubova zainteresiranih za njegove usluge u Rusiji ne nedostaje i upitno je mogu li im "Modri" parirati.

"Pregovora s Olićem zasad nema, jer je on na odmoru", zaključuje Ivanković, iako ne skriva da bi pregovora vrlo skoro moglo biti.

M.Č.
Foto:M.P.

Pročitajte više