Ivanković: U Dinamu je sve na svom mjestu

DINAMOV trener Branko Ivanković, bivši izbornik iranske nogometne reprezentacije, u intervjuu koji je dao za iranske novine Hamshahri, prisjetio se svoje bivše momčadi i usporedio rad u iranskoj reprezentaciji s onim u Dinamu.

Iako je u Iranu imao velik broj kritičara i sukoba s medijima, Ivanković je Irancima još uvijek zanimljiva tema, a najviše ih je zanimalo njihovo mišljenje o promjenama u Iranskom nogometnom savezu i reprezentaciji, a potom su uslijedila pitanja o Dinamu.

"Zadovoljan sam svojim izborom kluba. Ukazala mi se dobra prilika, koju sam iskoristio. Mislim da sam ovdje vrlo uspješan. U Dinamu sve ide dobro i iskreno mislim da nema problema, svime sam zadovoljan. Vodeći smo u prvenstvu, i sve je na svom mjestu.", komentirao je.

Irance je zanimalo zašto je Ivanković koji je, unatoč brojnim kritikama i konfliktima s medijima, bio uspješan izbornik, odlučio otići iz međunarodnog nogometa i vratiti se u vode klupskog nogometa.

"Odlučio sam vratiti se klupskom nogometu jer se situacija promijenila. U klubu trener može držati sve konce u rukama i pomno planirati svaki korak momčadi. Želio sam tu promjenu, i zato nisam htio ostati u međunarodnom nogometu.", tvrdi bivši iranski izbornik.

Kako je na čelu Iranskog nogometnog saveza od nedavno Farahani, s kojim je Ivanković u dobrim odnosima, Irance je zanimalo postoji li mogućnost da se Ivanković vrati u Iran.

"Zaista mi je drago što je Farahani novi predsjednik saveza. On mi je zaista drag i da me pozove, došao bih u posjetu kao gost. Zaista ne znam kako bih reagirao kad bi mi se ponovno ukazala prilika da postanem iranski izbornik. Trenutno sam trener Dinama, ali nitko ne može predvidjeti budućnost.", zaključio je Ivanković.

M.Č.
Foto:M.P.

Pročitajte više