Ivano Balić na meti europskih klubova

NAKON što je proglašen za najboljeg igrača Europskog prvenstva, Ivano Balić, hrvatski organizator igre, postao je metom mnogih europskih klubova, španjolskih, njemačkih i slovenskih.

Sportske novosti pišu kako je najizglednije preseljenje Balića u Celje, do informacija su došli preko slovenskih novinara koji tvrde da su pregovori, pod najstrožom tajnosti, u tijeku. Osim Celja, u igri su i neki španjolski klubovi, te njemački. Balić osobno preferira Španjolsku, no u Njemačkoj bi lakše riješio egzistenciju, Sloveniju ne spominje.

Ivano Balić izjavio je kako ga trenutno ništa ne zanima, nakon oporavka od ozljede lakta vraća se u Metković, a tek na ljeto, nakon završetka prvenstva razmišljat će o tome gdje dalje. 

Balić je zadovoljan što je izabran za najboljeg igrača, no nije mu jasno kako je mogao biti izabran, kad nije igrao dvije utakmice, a još uz to na natjecanjima obično pobjednička momčad daje najboljeg igrača. Hrvatska ima i najboljeg strijelca Mirzu Džombu, a tek je četvrta.

Hrvatskim rukometašima slijedi nastup na Olimpijskim igrama u Ateni, a najbolji hrvatski igrač izjavio je kako će Hrvatska sigurno osvojiti zlato. U Ateni sigurno neće biti nepredviđenih okolnosti, smatra Balić, a ako ih i bude Hrvatsku nitko neće moći zaustaviti, izjavio je Balić novinaru Sportskih novosti,

Pročitajte više