Ivanušec asistirao u debiju za Feyenoord

Foto: Profimedia

FEYENOORD je pobijedio Utrecht 5:1 na gostovanju u četvrtom kolu nizozemskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac i bivši igrač Dinama Luka Ivanušec debitirao je za Feyenoord i u prvom nastupu ostvario asistenciju. Santiago Gimenez doveo je goste u vodstvo u osmoj minuti, da bi Ryan Flamingo izjednačio u 19. Na novi pogodak čekalo se do 28. minute, kada je mrežu domaćina zatresao Calvin Stengs.

Nizozemskom veznjaku asistirao je Ivanušec, kojeg je Arne Slot stavio u početnu postavu. U dugoj gostujućoj akciji lopta je stigla do Ivanušeca, koji se odmaknuo od čuvara, a zatim fantastičnim prizemnim dodavanjem uposlio Stengsa, koji je zatresao mrežu.

Ivanušec potpisao petogodišnji ugovor s Feyenoordom

Feyenoord je u nastavku postigao još tri pogotka. Gimenez je zabio svoj drugi gol u 46. minuti, a u strijelce su se upisali i Ayase Ueda u 71. te Yankuba Minteh u 92. minuti. Ivanušec je do kraja ostao na terenu.

Feyenoordu je ovo bila druga pobjeda u četiri susreta, a ima i dva remija. Podsjetimo, bivši krilni napadač Dinama s Feyenoordom je potpisao ugovor na pet godina. Dinamo će dobiti odštetu od 9.6 milijuna eura i 15 posto od sljedeće prodaje.

Pročitajte više