Transferi

Ivanušec: Drmić? Oduševljen sam!

Foto: Karlo Klasić/Index

DINAMO je danas predstavio dresove za novu sezonu, a javnosti se obratio Luka Ivanušec, jedan od najboljih igrača hrvatskog prvaka. "Pripreme su bile jako teške, ali i dobre. Trebale su nam takve pripreme, dobro smo pripremljeni za novu sezonu", rekao je Ivanušec koji će u subotu predvoditi Dinamo protiv Hajduka u SuperSport Superkupu.

"Jako važna utakmica, puno će značiti za momčad koja osvoji trofej da mentalno uđe jače u sezonu. Nadam se da ćemo to biti mi. Sigurno da će biti jedna opreznija utakmica jer je trofej u pitanju", izjavio je Ivanušec i osvrnuo se na nove igrače koji su stigli u ovom prijelaznom roku.

"Svi su pokazali na pripremama da vrijede, donijeli su novu kvalitetu u svlačionicu. Konkurencija se pojačala, time smo i mi bili bolji. Drmić će zabiti jako puno golova, oduševljen sam s njim. Ljubičić ima odličnu lijevu nogu, evo jučer je odigrao na lijevom boku i bio jako dobar."

Navijače najviše zanima hoće li Ivanušec ostati u Dinamu i ove sezone. "Maksimalno sam koncentriran na Dinamo. Što bude, bit će. Pripremam se za Dinamo i jedino mi je to u glavi."

Pročitajte više