Ivanušec nakon proslave titule s Dinamom: Hrvatska može osvojiti Ligu nacija

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U MAKSIMIRU je odigrana posljednja utakmica ove sezone SuperSport HNL-a. Dinamo je usprkos šoku na početku utakmice preokrenuo protiv Gorice i slavio s uvjerljivih 4:1. Goste je u rano vodstvo doveo Merveil Ndockyt, ali Dinamo je slavio golovima Roberta Ljubičića, Luke Ivanušeca i Darija Špikića.

Tako je rezultatski nebitnom utakmicom završena sezona u kojoj je Dinamo već ranije osigurao 17. naslov prvaka u 18 godina i danas samo dodatno potvrdio 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk. S druge strane, Gorica je dva kola prije kraja izbjegla ispadanje i sezonu završava na pretposljednjem mjestu.

"Okrećemo se sljedećoj sezoni"

"Odigrali smo dobro kao ekipa, šteta što mi je drugi gol poništen. Okrećemo se sljedećoj sezoni, malo odmoriti i idemo dalje. Hvala svima koji su glasali za mene u izboru za najboljeg igrača", rekao je nakon utakmice Luka Ivanušec za Max Sport televiziju pa dodao:

"Prva polusezona nije bila dobra, no u drugoj sam puno bolje odigrao. Drago mi je da sam u reprezentaciji, to mi je bila velika želja. Hrvatska može osvojiti Ligu nacija, bili smo treći na svijetu i očekivanja su velika."

 

Pročitajte više