Ivica Kostelić može nesmetano trenirati

"NAJBOLJI hrvatski skijaš Ivica Kostelić može nesmetano trenirati i skijati," kazao je za HINA-u glasnogovornik hrvatske skijaške reprezentacije Ozren Muller nakon što je Ivica obavio kontrolni pregled koljena u Baselu.

Doktori Werner Muller i Nicolaus Friedrich, te Vlasta Brozičević, liječnica hrvatske skijaške reprezentacije obavili su pregled Ivičina koljena i nakon magnetske rezonace, ultrazvuka te rendgena ustanovili su kako je ono u odličnom stanju.

"Bolovi na koje se Ivica žalio nastali su zbog skrućenih vlakana tetive mišića, ali Ivica i dalje može nesmetano trenirati" dodao je Muller. Kako bi se riješio bolova Kostelić će dobiti tri ili četiri injekcije. Prve dvije u petak i nedjelju na Hintertuxu, a posljednju, ako će to biti potrebno, uoči odlaska na turneju po Sjevernoj Americi.

Ivica će se do 3. studenoga pripremati na Hintertuxu, gdje će s ostatkom reprezentacije obaviti i snimanja za propagandne materijale. Slijedi kratak predah u Zagrebu, a 11. studenoga je odlazak u Sjedinjene Američke Države.

Pročitajte više