Ivo Karlović: Ovo je najbrži meč koji sam dobio u karijeri

IVO KARLOVIĆ se nedavno oporavio od nezgodne ozljede, tako da je očekivao da će njegova igra dosta oscilirati u Zagrebu, ali ipak na krilima publike Ivo je pokazao zavidnu razinu.

"Vrlo sam se kvalitetno pripremao zadnjih desetak dana, Očekivao sam da možda u prvih nekoliko kola neću igrati na visokoj razini, ali sve se poklopilo. Odgovaraju mi kako podloga tako i loptice, a i ova odlična publika. Zadovoljan sam u u potpunosti." - rekao je.

Karloviću je ovo drugi put da nastupa na turniru u svom rodnom gradu, tako da je neminovno da se nosi sa pritiskom očekivanjima publike.

"Da istina je, osjećao sam veliki pritisak i kako će to sve skupa ispasti, ali čim sa ušao na teren trema je nestala. Iako bih volio da u sljedećim mečevima bude više publike i ova malobrojna danas pružila mi je veliku podršku." - dodao je na konferenciji za novinare nakon susreta.

Ivo napominje kako je ovo njegova najbrža pobjeda u karijeri: "Uistinu sam odigrao odlično. Mislim da je ovo jedna od mojih najbržih pobjeda otkad sam počeo igrati profesionalni tenis. Za samo 50 minuta pao je Vanek."

Na pitanje tko mu više odgovara u drugom kolu, Ivo odgovara: "Po igri mi više odgovara Belgijanac Vliegen, koji će najvjerojatnije proći jer je Llodra nedavno bio ozlijeđen."

"Poručujem svim građanima da u sljedećim mečevima dođu u što većem broju." - pozvao je Ivo Zagrepčane u Dom sportova.

V.B.

Pročitajte više